اضافه‌شدن ۳ هزار مگاوات برق به شبکه سراسری تا پایان مرداد ۱۴۰۴ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: ما به مذاکرات امیدوار هستیم | گشایش‌هایی حاصل خواهد شد وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی: رشد اقتصادی کشور ما منابع‌محور است؛ بنابراین پایدار نیست صدور بیمه نامه‌ها از امروز منوط به استعلام از سامانه املاک و اسکان است (یکم خرداد ۱۴۰۴) تا ۱۴۳۰ یک سوم جمعیت ایران پیر می‌شوند | برخی اتباع بیگانه در ایران کارفرما شده‌اند استاندار خراسان رضوی: فضای نسبتاً خوبی در حوزه اقتصادی در استان داریم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم خرداد ۱۴۰۴) | احتمال بارش تگرگ در مناطق شمالی استان فرابورس در راه مشهد | سرمایه‌های ملی، پشتوانه جدید پروژه‌های برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی طلای جهانی صعودی ماند (یکم خرداد ۱۴۰۴) کشف و ضبط ماینر‌های میلیاردی از یک مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در مشهد قیمت بیت‌کوین رکورد زد (یکم خرداد ۱۴۰۴) نشست تخصصی فعالان اقتصادی خراسان رضوی با مدیران بورس کشور | نهاد‌های مالی کشور در مشهد تجمیع می‌شوند سند جامع سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری مشهد رونمایی شد واکنش سازمان خصوصی سازی به شایعه تجمیع و عدم توزیع ۶۰ هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت چهارمین سال خشکسالی در خراسان رضوی آغاز تحویل ۷۹ هزار قطعه سکه طلا از مرحله اول طرح پیش‌فروش سکه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق اردیبهشت بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) یارانه نقدی اردیبهشت برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی + فیلم رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی شرایط فروش علی الحساب محصولات مدیران خودرو اعلام شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی روی ریل جهش صنعتی| افزایش ۹۰ درصدی حجم سرمایه‌گذاری و صادرات صنعتی در خراسان رضوی ساعت کاری انجام عملیات ساتنا در روزهای پنجشنبه تغییر کرد افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا
سرخط خبرها

آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۴۰۴۹
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» | مشهد، میزبان حضور ۸۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی + فیلم
نمایشگاه ملی و تخصصی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشهد موسوم به «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» از لحظاتی قبل و با حضور رئیس‌کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، معاونان وزیر اقتصاد و جمعی از رؤسای بانک‌ها و فعالان اقتصادی بخش خصوصی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه ملی و تخصصی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشهد موسوم به «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» از لحظاتی قبل و با حضور محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، حجت‌الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی و جمعی از رؤسای بانک‌ها، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، مدیران شهری، صاحبان صنایع استان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی آغاز‌به‌کار کرد.

از حضور ۸۰ هلدینگ اقتصادی تا برپایی ۲۱ رویداد تخصصی

ناصر توکلیان‌فر، سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد در حاشیه این رویداد و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز به تشریح ویژگی‌های این رویداد ملی پرداخت و اظهار کرد: این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۱۲ هزارمترمربع، به میزبانی سالن‌های فردوسی، عطار، خلیج‌فارس و مفاخر، از امروز ۳۱اردیبهشت تا شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴، همه‌روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ پذیرای سرمایه‌گذاران، فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان حوزه بورس، بانک و بیمه است و در مجموع ۸۰ شرکت و هلدینگ تخصصی اقتصادی و سرمایه‌گذاری از سراسر کشور در این رویداد ملی حضور دارند.

وی افزود: از شمار شرکت‌های حاضر در نمایشگاه مشهداینوکس و مشهدفاینکس، ۳۰ غرفه مختص فعالان اقتصادی خراسان رضوی است. غرفه‌داران قرار است در این رویداد به معرفی جدیدترین دستاورد‌های خود در حوزه‌های بورس، بانک، بیمه، کارگزاری‌های بورس، صرافی، سرمایه‌گذاری و البته فعالیت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و بازرگانی بپردازند.

سرپرست نمایشگاه بین‌المللی مشهد خاطرنشان کرد: ضرورت دارد یادآوری کنم که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های این رویداد نمایشگاهی فراتر از معرفی دستاوردها، متمرکز بر ارائه راهکار‌های نوین سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه و اشتراک‌گذاری فرصت‌های صادراتی و وارداتی است. بر همین اساس، برنامه‌ریزی شده تا به‌موازات برپایی غرفه‌ها در نمایشگاه محوری، ۲۱ رویداد مشورتی، آموزشی و تخصصی هم در این چهار روز برگزار شود.

وی ادامه داد: همایش‌های تخصصی «پیش‌بینی اقتصاد ایران و چشم‌انداز بازار سرمایه»، «بازار سرمایه و آینده‌نگری در بازار»، «ابزار‌های بدهی و شرکت پروژه»، «آینده تأمین مالی زیرساخت‌ها»، «تأمین مالی جمعی؛ پل نوآوری و سرمایه‌گذاری عمومی»، «چالش‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری پایدار»، «چشم‌انداز بازار ساختمان و املاک در ۱۴۰۴»، «صندوق‌های بازنشستگی خصوصی، راهکار آینده‌نگر برای زندگی مالی سالم»، «حاکمیت شرکتی، دروازه ورود شرکت‌ها به بورس»، «بازار مشتقه، از چالش‌های ساختاری تا فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری»، «گردشگری سلامت، فرصت ویژه خراسان»، «ظرفیت‌های قانون جهش دانش‌بنیان و اعتبار مالیاتی»، «آینده و چالش‌های صنعت گردشگری»، «مدیریت پورت‌فو و دارایی»، «مولدسازی دارایی‌ها»، «سرمایه‌گذاری در نهاد‌های دولتی»، «اقتصاد دیجیتال و نوین»، «فین‌تک و رمزارزها»، «سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر»، «نگرشی بر توسعه محور شرق و مکران» و «آموزش بورس و نئو بانک» همگی از روز چهارشنبه تا شنبه و با حضور فعالان اقتصادی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار خواهد شد.

توکلیان‌فر این را هم گفت که علاوه بر برپایی رویداد محوری و اجرای ۲۱ عنوان همایش، نشست و سمینار تخصصی، قرار است دو بانک هم در حاشیه نمایشگاه مشهد، آیین‌های امضای تفاهم‌نامه همکاری خود را برگزار کنند. به گفته وی، تفاهم‌نامه جدید بانک تجارت در حوزه سرمایه‌گذاری و تفاهم‌نامه مشترک همکاری میان صندوق بازنشستگی کشور و بانک صادرات، عناوین موضوعی این دو مراسم ویژه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->